Cazul care a ȘOCAT țara! Un bărbat a ucis un minor de 14 ani și l-a aruncat în râpă


Un minor de 14 ani a fost snopit în bătaie și aruncat într-o râpă de un bărbat de 39 de ani, în localitatea Hoceni din județul Vaslui.

Conflictul între cei doi ar fi pornit, se pare, după ce victima ar fi incendiat magazinul administrat de suspect.

Inițial, în urmă cu mai bine de o săptămână, băiatul a fost dat dispărut, însă luni seară oamenii legii au făcut lumină în acest caz.

Pe 23 februarie, când a dat ochii cu el, suspectul i-a cerut să refacă traseul pe care l-a urmat în seara în care i-a distrus munca de-o viață. Au ajuns într-o pădure și, pentru că a simțit că băiatul minte, l-a bătut cu un par, potrivit Pro TV.

Conform criminaliștilor, victima ar fi fost lovită de mai bine de 100 de ori, apoi abandonată în pădure. Când suspectul s-a întors și a văzut că minorul decedase, a învelit trupul acestuia într-o pătură și l-a aruncat într-o râpă.

„Autorul a susținut că i-a aplicat cam 100 de lovituri. L-a lăsat în pădure, căzut și a plecat acasă. Asta s-a întâmplat în jurul prânzului. Seara s-a întors să vadă dacă mai trăiește. A constatat că era decedată și a decis să îl ascundă. A pus-o în pătură și a dus-o și a aruncat-o într-o râpă la marginea satului, la 36 m adâncime. A acoperit-o cu pământ. Nu era vizibilă victima”, a declarat procurorul criminalist Alice Ruja.

Confruntat de reporterul Pro TV, suspectul crimei a spus că răzbunarea a fost pentru că ”i-a dat foc”.

Reporter: „Ce s-a întâmplat în seara aia, ce ați avut cu băiatul?”

Suspect: „Mi-a dat foc.”

Reporter: „Așa trebuia să va răzbunați? Nu aveți copii?”

Suspect: „Ei nu au copii? De ce nu i-a căutat până acum să îl întrebe de ce ai dat foc lu asta?”

Suspectul a fost audiat și reținut pentru 24 de ore.


Comentarii Facebook