VIDEO - Momentul zguduitor în care un grup de soldați ucraineni este pur și simplu spulberat, de la mică distanță, de un tanc rusesc


Imagini zguduitoare venite de pe frontul din Ucraina. Un grup de soldați ucraineni au fost pur și simplu spulberați, da la foarte mică distanță, de un tanc rusesc, care s-a apropiat de ei fără ca cineva să se alrmeze, potrivit imaginilor publicate pe câteva conturi de Twitter.

Pe rețelele de socializare, plecând de pe platforma Twitter, au fost publicate mai multe imgaini cu un grup de soldați care a fost ras de pe fața pământului de muniția unui tanc rusesc care i-a a atacat pe militarii ucraineni de la o distanță exagerat de mică. Chiar dacă imaginile au început să se viralizeze de puțin timp, nu se știe cu exactitate când au fost surprinse acestea. 

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

În jur de 13 soldați ucraineni, care se fotografiau lângă un blindat rusesc distrus cu puțin timp în urmă de trupele Ucrainei, au fost spulberați de un tanc care s-a apropiat de ei la o distanță de aproximativ 10-15 metri, fără ca militarii armatei asuprite să se sperie sau să se ferească în vreun fel. „Fie este un accident, fie un tanc rusesc a putut să se infiltreze”, este explicația oferită de persoana care a publicat imaginile pe contul său de Twitter. 

Dintr-un alt unghi se observă exact momentul tragediei. Cel care filma, a luat-o la fugă, iar în înregistrare se mai aude cum tunul este descărcat și sunete de mitralieră

Comentarii Facebook