Beizadeaua Victor Micula face curse ilegale și trage cu arma în Oradea - VIDEO


Fiul omului de afaceri Viorel Micula și prietenii săi s-au filmat când făceau curse de mașini și trageri, cu o pușcă de airsoft AK-47.

Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, împreună cu mai mulţi tineri, printre care şi milionarul sătmărean Ovidiu Pop, patronul unei mari companii de jocuri IT, sau Victor Halacu, alias Gaju Kyd, cunoscut vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning, s-au filmat în timp ce făceau curse de mașini la viteze amețitoare, pe centura Oradea, scrie Adevarul.ro.

Tinerii au potat singuri clipul în care e dau mari cu aventurile lor.

Tinerii s-au filmat în timp ce făceau drifturi în parcarea ERA Shopping Park și în sensuri giratorii, dar și în timp ce goneau cu viteză pe Centura Oradea. Aceștia nu au ezitat să imortalizeze și momentele în care trag o mitralieră de airsoft AK-47 într-o hală părăsită, dar și pe unul unul din pasajele supraterane de pe Centura Oradea, notează și bihon.ro.

Îs aproape surd și stau într-un Ferrari cu chestia asta în brațe (mitralieră AK-47)”, spune Virgil într-una dintre filmări.

Înregistrarea, postată duminică seara pe contul ”Gaju Kyd”, a fost ştearsă, luni după-amiaza. Polițiștii s-au sesizat deja.

În urma apariţiei filmării în mediul online, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de arme şi întrecere ilegală de maşini și efectuează cercetări. În funcţie de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecinţă”, a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu. 

Comentarii Facebook