Beat şi cu telefonul furat, un bărbat a încercat să-şi înece partenera într-o fântână


O fântână publică din Valencia, Spania, a devenit scena unor acte revoltătoare de violenţă, filmate şi publicate de martori pe reţelele de socializare. Imaginile surprind momentul în care un bărbat la bustul gol pare să ţină cu forţa o femeie, încercând să o înece în apa care le ajungea până la brâu. 

Agresorul, în vârstă de 52 de ani, e cercetat de poliţia spaniolă, pentru a răspunde acuzaţiilor de tentativă de omor. Potrivit Mirror, incidentul s-a petrecut marţi, 9 august, într-un parc din oraş. Primele informaţii sugerează că altercaţia a izbucnit după ce un alt bărbat s-a oferit să fotografieze perechea care se răcoarea în apă. Însă odată ce s-a trezit cu telefonul în mână, trecătorul „binevoitor" a devenit hoţ şi a fugit cu aparatul. Măcinat de bănuieli că totul a fost pus la cale în acord cu femeia, păgubitul a reacţionat furios şi a încercat să o scufunde pe aceasta în fântână. Bărbatul, care părea să fie sub influenţa băuturilor alcoolice, a apucat-o de păr pe tânără şi a ţinut-o cu forţa sub apă. „O omoară!", strigă cineva din spatele camerei de filmat.

Calvarul femeii a luat sfârşit cu ajutorul a doi bărbaţi, care au sărit în fântână şi au scăpat-o din strânsoarea agresorului. După câteva zeci de secunde de luptă, au reuşit să-l pună la pământ cu un pumn bine ţintit şi să o scoată din apă în siguranţă pe tânăra îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Ambele persoane implicate în altercaţie au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, iar hoţul de telefoane e căutat de poliţişti, notează Observator.

Comentarii Facebook