Miercuri 5 Octombrie

Halucinant! Mădălina, femeia bătută cu pumnii și picioarele de logodnic, l-a iertat pe agresor: „avem un copil împreună”


Imagini incredibile filmate la Vatra Dornei, unde un bărbat își bate cu bestialitate logodnica au ajuns în toată România. Martor la atac este şi tatăl individului, care nu doar că nu intervine, ci chiar îl încurajează pe agresor să o snopească în bătaie. Ajunsă la spital, femeia şi-a retras plângerea împotriva partenerului care acum nu mai este căutat de autorităţi sub pretextul că nu ar mai avea motiv să o facă. Deși dovezile agresiunii există în continuare, autoritățile române nu vor să mai facă nimic fără plângerea victimei.

Imaginile sunt brutale, greu de privit. Femeia e izbită de pământ, iar apoi bărbatul se năpusteşte asupra ei cu pumnii şi picioarele. O loveşte cu bestialitate, chiar şi cu telefonul pe care îl ţine în mână. Când tânăra încearcă să se ridice, agresorul o atacă din nou. În timpul în care primea lovitură după lovitură şi era la un pas să fie ucisă în bătaie, un alt bărbat privea scena cu nonşalanţă. Este tatăl lui, tatăl lui se uita şi îl îndemna să dea mai tare: „omoar-o, omoar-o!“, scrie Observator.

În pozele de pe reţelele de socializare, Mădălina şi Cristi par un cluplu fericit. Cei doi locuiau în Olanda şi au venit în ţară în vacanţă, acum trei zile. Au împreună un băieţel de doi ani şi vara aceasta urmau să facă nunta. Pe conturile lor de socializare, în toate fotografiile apar zâmbitori şi fericiţi. Dincolo de Facebook însă, Mădălina spune că trăia un coşmar din cauza geloziei bărbatului. De data aceasta, scandalul a început după ce femeia de 38 de ani i-a spus că ar vrea să îl ia în Olanda şi pe fiul ei dintr-o altă relaţie, un copil de şapte ani, notează sursa citată. 

Mi-a cerut să îl părăsesc, că el nu îl suportă, că nu e copilul lui, că nu poate să îl vadă şi că nu am voie să mă duc să îl iau, să-l las acolo. E prima dată când mă aduce chiar în starea asta, dar el a mai fost violent. Eu l-am iertat fiindcă avem un copil împreună.”, spune victima.

Anul trecut, în România, 69 de femei au murit după ce au fost bătute de foşti sau actuali parteneri. După ce a lăsat-o aproape inconştientă, pe jos, bătăuşul s-a făcut nevăzut. Femeia a sunat la ambulanţă. Ajunsă la spital în urma bătăii, femeia însă şi-a retras plângerea împotriva partenerului care acum nu mai este căutat de autorităţi. 

Comentarii Facebook