Bărbat rupt în bătaie de poliție. Acesta îi acuză pe agenți că l-au măcelărit - VIDEO


Un bărbat acuză poliția din Piatra Neamț că l-a bătut în ultimul hal. El a fost filmat la ieșire din sediul Poliției Piatra Neamț și avea ochii umflați.

Poliția precizează că, sâmbătă, în jurul orei 20:30, bărbatul, în timp ce se afla într-un taxi, a adresat injurii și expresii jignitoare unui echipaj format dintr-un polițist și un jandarm. ”În acel moment, agentul de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului și a procedat la interceptarea bărbatului în cauză, fiindu-i solicitat să se legitimeze. Întrucât a refuzat să furnizeze date privind identitatea sa, acesta a fost imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Neamț pentru Libertatea.

La sediul Poliției din Piatra Neamț, bărbatul a fost sancționat cu 2.000 de lei. Totuși, când a ieșit din sediul Poliției bărbatul avea fața tumefiată și avea urme de sânge pe tricou. 

Când a ieșit din sediul Poliției, acesta a sunat la 112 și a spus că a fost agresat. 

În jurul orei 21.30, bărbatul în cauză ar fi apelat numărul unic de urgență 112 sesizând faptul că a fost agresat de către echipajul de poliție. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, a transmis IPJ Neamț. ”În dosarul penal este cuprinsă și o anchetă internă în vederea stabilirii împrejurării și dacă se confirmă fapta și pentru a se stabili situația de fapt”, a subliniat agent principal de poliție Pușcașu Mariana Georgiana, pentru Libertatea.

Comentarii Facebook