„Dragoste” impusă cu forța. Fostul iubit abuziv al unei tinere a răpit-o și i-a tatuat numele lui pe față după despărțire


O tânără din Brazilia a rămas „desfigurată”, după ce fostul ei iubit a răpit-o și i-a tatuat numele lui pe față. Tayane Caldas, în vârstă de 18 ani, din São Paulo, era în drum spre școală vinerea trecută când iubitul ei, Gabriel Coelho, în vârstă de 20 de ani, a abordat-o și a forțat-o să urce în mașina lui, care era condusă de tatăl său, José Coelho.

Tânăra a spus că a fost condusă la casa fostului ei iubit, unde acesta i-a tatuat forțat numele complet pe față, începând de lângă urechea dreaptă și terminând pe partea laterală a bărbiei. Se pare că Gabriel Coelho a ținut-o pe aceasta captivă în casa lui, unde a abuzat-o fizic și verbal. În tot acest timp, mama ei, Deborah Velloso, a intrat în panică că nu mai reuşea să dea de ea. Velloso a depus raportul unei persoane dispărute înainte de a-și urmări fiica până la casa lui Coelho și de a o duce acasă, scrie observatornews.ro.

Odată ajunsă la reședința familiei, fata a folosit machiaj pentru a acoperi tatuajul și vânătăile și plănuia să plece la serviciu, dar mama ei a oprit-o în schimb și a însoțit-o la secția de poliție locală, unde au depus o plângere. „Mi-a spus că a țipat după ajutor când a legat-o. Ea mi-a spus: Fie mă opream din țipat și îl lăsam să-mi facă tatuajul, fie voia să mă omoare acolo.'', a spus Velloso.

Tânărul a fost arestat sâmbătă și este ținut în arest preventiv, deoarece autoritățile continuă să investigheze incidentul. De asemenea, va trebui să rămână în închisoare pentru că nu a respectat un ordin de restricție pe care tânăra l-a depus în 2022. Ea obținuse un ordin de restricție şi în 2021. Coelho a negat că și-a răpit fosta iubită și a susținut că de fapt ea a fost bucuroasă să-l lase să o tatueze. Tatăl acestuia a fost deja intervievat de poliție, dar nu este arestat, conform Daily Mail. 

Caldas și Coelho s-au cunoscut în urmă cu șase ani și s-au întâlnit timp de doi ani înainte de a pune capăt recent relației. „Mi-e frică de el!'', a declarat aceasta. Mama ei a împărtășit o serie de mesaje şi chiar îl rugase pe tânăr să accepte că relația cu fiica ei s-a încheiat. Coelho a trimis un mesaj audio cerându-i să nu-i mai trimită mesaje: „Nimic din ce spui nu va schimba ceea ce voi face, bine?''.

Tânăra este acum supusă unui tratament cu laser pentru a-și îndepărta tatuajul de pe față.

Comentarii Facebook