Miercuri 24 Aprilie

„Au rămas copiii orfani!”. Doi părinţi, găsiţi de scafandri unul lângă altul, la o zi după ce au dispărut în ape


Tragedie cumplită pentru o familie din Timiș! Doi părinţi au murit chiar sub ochii copiilor lor. Au fost găsiţi de scafandri unul lângă altul, la o zi după ce au dispărut în ape. Totul s-a întâmplat după ce un bărbat din grup a intrat în apă pentru a se răcori, iar cel care avea să se înece a vrut să-l însoţească, deşi nu ştia să înoate.

Partenera lui a sărit să-l salveze. Însă, a fost înghiţită repede de ape, pentru că nici ea nu ştia să înoate. Copiii lor, o fetiţă şi un băieţel au privit neputincioşi întreaga scenă de pe malul apei. Vă avertizăm, urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

Copiii în vârstă de 10, respectiv 11 ani, vor rămâne în grija familiei extinse. Cei doi şi-au văzut ambii părinţi pierind în apele râului, aşa că au rămas traumatizaţi şi vor avea nevoie de consiliere psihologică. Tragedia s-a petrecut ieri după-amiază la marginea oraşului Lugoj. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost primul care a sărit în apă, a vrut să se răcorească, nu ştia să înoate şi nici nu ştia cât de adâncă este apa, scrie Observator

Într-o secundă acesta a fost luat de apă şi a dispărut în râu. Soţia sa, în vârstă de 34 de ani, ar fi cerut ajutorul unui alt bărbat de pe mal, dar acesta nu a intervenit, aşa că a fost nevoită să sară ea în râu. Nici ea nu ştia să înoate. Salvatorii au fost chemaţi imediat la faţa locului, a fost chemat şi un elicopter SMURD, care a survolat zona în speranța de a-i găsi pe cei doi. Scafandrii i-au găsit pe cei doi, dar medicii nu au mai putut face nimic. Apa unde a avut loc tragedia poate ajunge şi la 6 metri. Localnicii din Coşteniu s-au mobilizat să ajute rudele pentru înmormântare, notează sursa citată. 

Au venit aici la un grătar, cu copiii! Sunt doi oameni! O familie! O femeie cu un bărbat! Sunt doi adulţi! Nevasta cu bărbatul ei. A intrat prima dată bărbatul ei şi a zbierat! Şi nevastă-sa a zis către celălalt să meargă, să se bage, să-l scoată! Şi acela a spus că nu se bagă! Şi s-a băgat nevastă-sa! Şi au murit amândoi! Au rămas copiii orfani!”, spune un martor.  

Oamenii din zonă spun că apa era foarte adâncă pentru că în albia râului s-au făcut gropi cu excavatorul. Un apropiat al familiei a postat şi ultima fotografie făcută de cei doi soţi, împreună cu copiii, cu numai câteva clipe înainte de tragedie. 

Foto: Observator

Comentarii Facebook