Au jucat golf pe un drum plin de gropi. România este codașa Europei la drumuri


Drumurile din România sunt printre cele mai proaste din Europa. Pe un drum din Vaslui, oamenii au jucat golf, folosind gropile din asfalt. 

Cineva ne recomanda nu cu mult timp în urm să jucăm golf că face bine pentru sănătate. Cred că cei de la Consiliul Județean Vaslui s-au conformat ordinului și au creat un teren de golf pe asfalt”, spune bărbatul în videoclip.

Cred că a venit momentul să nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de către Consiliul Județean, ei știu doar să pună petice sau arunce gunoiul sub preș, că poate așa prostii nu o să vadă bătaia de joc! Așa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum!”, a fost mesajul postat de protestatar pe Facebook. 

Clujul nu este scutit de drumuri proaste

În județul Cluj, comuna Apahida, sătui de gropile din drum, oamenii au început să le astupe. 

Cand Primăria își bate zilnic joc de tine și de banii plătiți ca impozit, treci la fapte și astupi a 4-a oară în 12 luni gropile de pe strada ta. Partea buna e ca astea nu sunt singurele fapte la care trecem”, au relatat oamenii din Apahida.

Comentarii Facebook