Marti 5 Iulie

ATENȚIE, LEU PE STRĂZI! Autoritățile: Dacă îl întâlniți, NU vă fotografiați cu el!


Autoritățile din Târgoviște au transmis un mesaj de tip RO-Alert pentru locuitori după ce un leu a fost zărit pe străzi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a fost nevoit să transmită un mesaj de tip RO-Alert, după ce a fost semnalată prezența unui leu pe străzile din Târgoviște.

A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în municipiul Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta”, au transmis autoritățile prin RO-ALERT.

Locuitorii au primit al doilea mesaj la 11:34, care anunţa prezenţa leului în zona Romlux, în apropiere de prima locaţie.

Cei de la Grădina Zoo Târgovişte anunţă că leii pe care îi are sunt în cuşti. ”Leii pe care noi îi avem sunt în maximă siguranţă, avem două perechi de lei. Nu a scăpat de la noi niciun animal”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul de la Grădina Zoo Târgovişte, Florina Pârvulescu.

Un cetăţean a sunat la 112, joi, şi a anunţat că a văzut un leu în cartierul Priseaca din Târgovişte, în apropierea unei benzinării. Ambele zone unde s-a semnalat prezenţa leului sunt la ieşirea din Târgovişte.

Se pare că leul ar aparține unui cetățean din zonă și ar mai fi scăpat din curte și anul trecut.

Comentarii Facebook