Miercuri 28 Septembrie

Antreprenoare de pompe funebre, acuzată că a vândut în secret cadavre. Le-a dat familiilor cenușă falsă


Un antreprenor de pompe funebre din SUA este acuzat că a vândut cadavre pentru bani și apoi a mințit familiile îndurerate că cei dragi au fost incinerați. Megan Hess din Colorado preda urne pline cu cenușă falsă pentru a-și susţine înșelătoria. 

Femeia de 45 de ani chiar a oferit un amestec din beton unui om, susţinând că sunt rămășițele respectivei rude. Deși a negat anterior toate acuzațiile care i-au fost aduse, a recunoscut în cele din urmă adevărul șocant, în timp ce a pledat vinovată în instanță la începutul acestei săptămâni. O investigație a echipelor FBI a constatat că Hess a falsificat zeci de formulare de consimțământ. Potrivit datelor, femeia avea voie să doneze organele decedaţilor ca şi cum familia şi-a dat acordul pentru acest lucru.

Întreaga afacere avea loc la casa funerară Sunset Mesa din orașul Montrose. Femeia a vândut inclusiv capete, brațe, coloane vertebrale și picioare, cu scopul cercetării medicale și - cel mai macabru dintre toate - a extras şi a vândut dinții de aur ai unora dintre cei decedați ca să strângă bani de mers la Disney, conform Daily Star. 

Planul a fost foarte bine gândit, aşa că nu a stat pe gânduri să le ofere familiilor mai sărace serviciile gratuit, pentru ca apoi să dispună de cadavre şi să facă profit de pe urma lor. Femeia riscă să fie condamnată până la 15 ani de închisoare.

Comentarii Facebook