Guru „Adi de la Brad”, în stare gravă, internat la Terapie Intensivă. Ce a pățit „liderul” comunității „Copiii Soarelui”


Guru Adi de la Brad, din Apuseni este internat la Secția de Terapie intensivă Deva, fiind în stare gravă. 

Guru de la Brad, pe numele lui adevărat Adrian Ardelean Fărcaș, are infecție la plămâni și ocluzie intestinală. El a ajuns la spital marți, 5 iulie. Acesta se află încă sub control judiciar. 

Bărbatul, cunoscut drept Adi de la Brad, se află sub control judiciar după ce în urmă cu mai mulți ani a înființat o comunitate, aproape ca un cult, numită „Copiii Soarelui”, într-o localitate din munții Apuseni, notează antena3.ro

Guru din Hunedoara, închis pentru abuz, scapă de arest

Adi de la Brad, pe numele lui adevărat Adrian Ardelean Fărcaș, va fi eliberat din arest, a decis, joi, 7 iulie, instanţa, după ce starea lui de sănătate s-a agravat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Guru din Apuseni scapă de arest în urma contestaţiei depuse şi va fi cercetat în următoarele 60 de zile sub control judiciar.

Cunoscut ca un lider al unei comunități spirituale din Munții Apuseni, el a fost arestat de curând. Polițiștii îl bănuiesc pe liderul comunității de mai multe infracțiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală. Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu o lună, după ce au apărut mai multe informații că în comunitate se întâmplă lucruri ciudate. Este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexuală. 


Comentarii Facebook