Luni 26 Septembrie

Angajata unei primării şi concubinul ei, prinşi în timp ce furau băuturi alcoolice. Echipa de pază i-a surprins în timp ce ieșeau din hipermarket


Situație scandaloasă în Prahova, unde angajata unei primării şi concubinul ei au fost prinşi în timp ce furau băuturi alcoolice dintr-un hipermarket. Cei doi au fost condamnaţi după ce au furat nu mai puțin de 7 sticle de băuturi alcoolice, în valoare de peste 1.400 lei.

Femeia, angajată a unei primării din Câmpina a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce concubinul său a primit un an și 6 luni de închisoare cu executare. Se pare că cei doi s-au dus la un hipermarket din Constanța, unde au pus în cărucioare nu mai puțin de 7 sticle de băuturi alcoolice, în valoare de peste 1.400 lei. În cele din urmă, prejudiciul a fost recuperat, pentru că cei doi au fost prinși la ieșire, scrie Antena 3.

Cei doi au luat sticlele de pe raft și le-au pus în cărucior, după care bărbatul s-a ocupat de scoaterea elementelor de siguranță. Apoi au îndesat sticlele sub hainele bărbatului sau în geanta femeii. Atunci când au vrut însă să iasă, au fost surprinși de echipa de pază. Tocmai de aceea, dosarul lor a ajuns în fața instanței și iată că au venit și aceste condamnări. Decizia însă, nu este definitivă, notează sursa citată.

Comentarii Facebook