Bărbat găsit mort la două săptămâni după ce şi-a violat cu sălbăticie soacra și a amenințat-o cu o sabie


Caz șocant în Mehedinți, unde un bărbat şi-a violat cu sălbăticie soacra, iar apoi a dispărut pentru două săptămâni. Seara trecută el a fost găsit spânzurat, motivul atrocității fiind răzbunarea.

Acum două săptămâni, în comuna Bâlvănești, un bărbat de 45 de ani și-a violat, cu cruzime, soacra (71 de ani), după ce a amenințat-o cu moartea, folosind o sabie. Imediat după producerea faptei, violatorul s-a făcut nevăzut. Seara trecută, în jurul orei 19.00, după căutări intense, trupul bărbatului a fost găsit în stare avansată de putrefacție, la marginea unei păduri din extravilanului satului Pârlagele. Acesta se spânzurase de un copac, fiind găsit în aceleași haine pe care le purtase în ziua oribilei fapte. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii la scurt timp de la producerea violului, scrie Antena 3.

Bărbatul a violat-o pe soacra sa, vrând să se răzbune, în felul acesta, pentru că soția sa (fiica bătrânei) nu ar fi dorit să se împace cu el. Acesta a băut bine, a venit și a amenințat-o pe femeie cu o sabie, după care, profitând că aceasta era singură acasă, a violat-o. 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook