Agresorii care au bătut o jandarmeriță în timpul protestelor din 10 august au scăpat de închisoare


Bărbații care au agresat o jandarmeriță în timpul protestelor din 10 august scapă de închisoare cu executare și ar trebui să plătească despăgubiri de zece mii de euro tinerei și Spitalului de Urgență.

Decizie surpriză dată de Judecătoria Sectorului 1 chiar înainte de Crăciun: agresorii jandarmeriței Ștefania de la protestele din 10 august 2018 scapă de închisoare cu executare și vor plăti o sumă către jandarmeriță și Spitalul de Urgență, potrivit Realitatea Plus.

Ea va primi 10.000 euro de la 3 agresori, deși solicitase despăgubiri de 100.000 euro. 

Celălalt jandarm lovit la proteste nu va primi nici un ban și la fel Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, care se constituiseră în părți civile.

Agresorii au primit doar închisoare cu suspendare și vor trebui să presteze muncă în folosul societății la Arhiepiscopia București, la o școală din Chiajna, la Administrația Cimitirelor sau Protecția Copilului.

De asemenea, aceștia nu vor mai avea voie în următorii ani să mai meragă la proteste, meciuri sau concerte – tot ceea ce înseamnă adunări publice. Decizia nu este definitivă.

Comentarii Facebook