Sambata 6 Iunie

Fostul ministru al Finanțelor, implicat într-un accident grav. Două persoane și-au pierdut viața


Fostul ministru al Finanțelor Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier pe Dealu Negru, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, iar alte două au ajuns la spital.

După ce a fost dus la un spital din Pitești, Daniel Chițoiu a fost transportat la București, la Spitalul de Urgență Floreasca.

Potrivit unor surse medicale fostul ministru Daniel Chitoiu are 3 coaste rupte. El va fi supus mai multor investigatii medicale printre care radiografii, iar in urma acestor investigatii, cel mai probabil va ramane internat la sectia de chirurgie pentru 24 de ore, scrie realitatea.net.

Mai mulți martori susțin că de vină pentru provocarea accidentului ar fi chiar fostul ministru, care butona telefonul și a intrat pe contrasens. Urme de frânare au fost găsite doar de la mașina celuilalt șofer, semn că Daniel Chițoiu nu a fost atent. Alți participanți la trafic spun că fostul ministru circula cu viteză foarte mare.

Cele două mașini s-au ciocnit frontal chiar la intrare în localitatea argeșeană Zamfirești. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul Daciei Logan a murit pe loc. Soția sa, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost preluată de medici și transportată în stare gravă la Spitalul Județean Argeș. La scurt timp, însă, a murit și ea.

Comentarii Facebook