Vineri 2 Decembrie

Adolescentă de 15 ani, bătută crunt de o fată de 17. Tatăl agresoarei a filmat totul și a publicat imaginile pe internet. Polițiștii au deschis o anchetă


O anchetă a fost începută în Arad după ce, pe internet, a fost distribuit un videoclip în care se vede cum o fată de 15 ani este bătută de o tânără de 17 ani, care îşi umileşte victima căzută şi dă cu picioarele în ea, în timp ce tatăl agresoarei filma scenele fără să intervină, informează Agerpres.

Filmarea fost publicată în mediul online de către tatăl agresoarei și distribuită apoi de aceasta, pentru a se lăuda în cercul de prieteni şi colegi, dar s-a „viralizat” în câteva zile, incidentul având loc în 21 septembrie. În filmare se vede cum o adolescentă este lovită repetat cu palmele peste cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o teracotă, aruncată pe jos, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc. Victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă loviturile.

Tatăl agresoarei a filmat scenele violente 

Filmarea ar fi fost făcută de tatăl agresoarei, care participa fără să intervină, el fiind auzit pe filmare cum aduce unele reproşuri victimei. Cele două fete sunt eleve la un liceu din municipiul Arad, dar incidentul ar fi avut loc în casa agresoarei, unde victima ar fi fost ademenită. Autorităţile s-au sesizat în acest caz şi fac o anchetă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi instigare la lovire şi alte violenţe, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Poliţiştii de la Biroul de siguranţă şcolară, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde învaţă cele două fete pentru a le consilia şi a analiza oportunitatea luării unor măsuri suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.


Comentarii Facebook