Wikileaks: Basescu bea din ce in ce mai mult!


Telegramele trimise de Ambasada SUA de la Bucuresti si care au intrat in posesia Wikileaks fac vorbire despre faptul ca Traian Basescu ar avea o problema tot mai mare cu alcoolul.

Revista Kamikaze va publica in exclusivitate pentru Romania cele 1.200 de telegrame diplomatice interceptate de organizatia Wikileaks.

In acestea, un celebru jurnalist roman, care facea "vizite" la Ambasada SUA la Bucuresti, vorbeste despre faptul ca "problema lui Basescu cu alcoolul s-ar fi inrautatit", scriu cei de la kamikazeonline.ro.

Seful Statului, Traian Basescu, a comentat aceste interceptari si a spus ca acestea nu prezinta riscuri pentru securitatea nationala.

"Nu cred. Ce cred ca vom afla din aceste telegrame, dincolo de lucruri serioase - probabil vor fi pozitii ale mele, discutii ale mele cu ambasadorii, spre exemplu procesul de consultare curent si de transfer de informatii intre Washington si Bucuresti se facea de multe ori prin legatura directa cu ambasadorul SUA. Probabil ca transmiteau mesajele de la presedinte, de la ministrul de Externe, de la premier, la Washington, deci tipul acesta de mesaje vor fi transmise la fel cum eu primesc mesaje de la sefi de stat, de Guvern prin ambasadori. Dar, cred ca vom mai avea ocazia sa vedem ceva: cei care nu au relatii oficiale, dar au placerea sa toarne la ambasade. Au ramas cu reflexele de dinainte si acest spectacol il vom avea", a spus presedintele, in direct la Realitatea TV.

Comentarii Facebook