WhatsApp vine cu noi funcții interesante. Ce poți face de acum


WhatsApp este cel mai popular serviciu de mesagerie instant din lume, având peste un miliard de utilizatori activi în fiecare lună, iar în ultima perioadă conducerea companiei a implementat tot mai multe funcții noi. Același lucru se întâmplă și cu cel mai recent update al aplicației.

Astfel, de acum, WhatsApp ofera optiunea de a schimba formatul textului. La fel ca in Google+, daca folosesti un * la inceputul unui cuvant sau fraze si la final textul devine bold, si inclinat daca folosesti -, potrivit yoda.ro.

De asemenea, acum exista o noua optiune "Browse other docs", iar intrand pe aceasta poti sa trimiti documente din Google Drive sau Microsoft OneDrive.

Momentan, aceasta funcționează doar cu PDF-urile si alte formaturi clasice, care sunt convertite in PDF pentru a se evita problemele de compatibilitate ale persoanei care primeste documentul.

Totodată, utilizatorii serviciului de mesagerie pot face de acum back-up cătra Google Drive. Totuși, procesul de sincronizare nu te va lăsa să folosești aplicația până când acesta nu este finalizat.

Comentarii Facebook