WhatsApp vine cu cinci noi funcții interesante! Ce poți face de acum



WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume, având la activ peste 1 miliard de utilizatori, iar acum compania a venit cu o serie de update-uri importante.

De acum, aplicația vine cu cinci noi funcții interesante, atât pentru utilizatorii Android, cât și pemtri cei iOS.

Prima dintre acestea este "in-play zoom" in video-uri. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor putea sa exploreze ceea ce vad intr-un clip mai de aproape. Acest lucru se face prin pinch cu 2 degete, potrivit yoda.ro.

De asemenea, de acum poți trimite imagini din alte aplicații instalate pe telefon, precum Google Drive, Dropbox sau OneDrive. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi in WhatsApp "Photo/Video Library" si apoi "alege din alta aplicatie".

O altă îmbunătățire o reprezintă posibilitatea de a primi și trimite fișiere PDF. Totodată a fost rezolvată și anumite probleme legate de spațiul de stocare utilizat de aplicația.

Ultima îmbunătățire este estetică, de acum utilizatorii având posibilitatea de a alege diferite culori pentru fundal. Aplicatia ofera mai multe variante insa utilizatorii pot alege si alte variante din galeria foto.

Comentarii Facebook