VIDEO Un copil de 6 ani suge lapte de la un câine vagabond, pentru că "familia noastră este foarte săracă şi câteodată mi se face foame"

 

Un copil în vârstă de 6 ani a făcut un gest incredibil din pentru că nu are ce să mănânce. Suge lapte de la un câine vagabond şi spune că familia lui este prea săracă pentru a-i oferi ceva de mâncare.


"Familia noastra este foarte saraca, cateodata mi se face foame. Cateaua nu ma musca. O plac si ea ma place pe mine. Ma trateaza ca pe unul dintre puii ei. Imi place sa ma joc cu cainii, sunt prietenii mei", a spus Chotu Kumar 6 ani, citat de mirror.co.uk.


Chotu traieste alaturi de mama lui, Shanichari Devi, in varsta de 37 de ani, si bunica, Amiya Devi, de 60 de ani. Baiatul mai are doi frati: pe Bola, de 14 ani, si pe micutul Mahesh, in varsta de numai 3 ani. Cu totii locuiesc intr-o casa de carpici din Jharhand, estul Indiei.

Dupa moartea tatalui lui Chotu, situatia financiara a familiei s-a inrautatit dramatic, iar acum cei cinci traiesc sub pragul saraciei.


Cel mai in varsta dintre frati, Bola, a fost nevoit sa se angajeze la un hotel din apropiere pentru a intretine familia. Nu castiga insa mai mult de 20 de lire sterline pe luna.


Mama si bunica baiatului obisnuiesc sa caute prin padurile din apropierea satului hrana, insa regimul lor zilnic este format aproape intotdeauna din cateva legume si roti – o specialitate de paine indiana.


Shanichari Devi a declarat ca fost socata atunci cand si-a vazut fiul ca bea lapte de la catea, dar l-a lasat pentru ca stie ca micutul sufera de foame.


Vecinii baiatului au fost la randul lor socati, dar si alarmati, fiindu-le frica de izbucnirea unei epidemii de rabie.

In cele din urma, au internevit autoritatile indiene. Chotu a fost inscris la o scoala, unde primeste o masa gratuita, iar familia a primit o cartela de mancare.


Insa cateaua, care obisnuieste sa-l latre pe baiat la usa casei pentru ca micutul sa se joace cu ea, continua sa-l viziteze pe Chotu, iar copilul continua sa bea lapte de la animal.


"Ii beau laptele de trei ori pe zi si e dulce ca zaharul. Multi oameni din sat nu vad cu ochi buni prietenia mea cu animalele, insa eu sunt fericit; daca nu e langa casa mea (n.r. cateaua), o caut in afara satului. E intotdeauna bucuroasa sa ma vada si ma lasa sa ii beau laptele", a marturisit copilul.


Potrivit UNICEF, 50% dintre copiii indieni cu varsta sub 3 ani, care traiesc in zona rurala din Jharkhand, sunt subnutriti.


Comentarii Facebook