VIDEO - Shakira canta Imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud


Shakira canta Imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Piesa "Waka Waka" This Time For Africa este melodia pe care o canta celebra artista. Ea a cantat hitul Hips Don't Lie - Bamboo, in finala Cupei Mondiale din 2006 desfasurata din Germania.

Videoclipul piesei "Waka Waka -This Time For Africa" combina momente fericite din meciurile de fotbal si scena de dans, in care Shakira isi demonstreaza talentul.

In videoclip apar si vedete precum Lionel Messi, Dani Alves, Rafa Marquez, Gerard Pique si Carlos Kameni, dar si alti fotbalisti, care vor evolua la Mondialul din Africa de Sud.

Artista a spus ca intrecerea sportiva din Africa de Sud este un miracol global, deoarece toate tarile sunt conectate fara a se tine cont de rasa, religie, sau conditie sociala. Totul pentru o singura pasiunea: fotbalul.

Shakira va canta Imnul Campionatului de Fotbal din Africa de Sud in deschidere, vineri seara, alaturi de trupa sud-africana Freshlyground. Artista va mai canta "This Time for Africa" si inainte finalei.

Comentarii Facebook