TVR : Numaratoare inversa pentru Alexandru Sassu. Se pregateste Robert Turcescu

Sedinta birourilor permanente ale celor doua camere a decis ca miercurea viitoare pe ordinea de zi a plenului reunit al Camerelor sa fie trecuta numirea unui presedinte interimar la TVR in locul lui Alexandru Sassu.

 

Informatia a fost furnizata azi de presedintele Camerei Deputatilor, intr-o emisiune la B1 TV. Roberta Anastase a mai declarat ca nu se va numi si un Consiliu de Administratie interimar. 

 

Candidatul cu cele mai mari sanse pentru acest post este Robert Turcescu, care are sustinerea PDL. El a declarat in urma cu cateva saptamani ca este dispus sa discute la modul serios o asemenea propunere.

 

Consiliul de Administratia al TVR, in frunte cu presedintele Alexandru Sassu, a fost demis in 30 martie, prin respingerea de catre Parlament a raportului de activitate pe anul 2008. Conform Legii, respingerea raportului duce automat la demiterea Consiliului de Administratie.

 

In 15 mai Raluca Turcan, presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, a solicitat numirea de urgenta a unui presedinte interimar la TVR, acuzandu-l pe Sassu ca evita licitatiile publice prin fragmentarea achizitiilor facute de postul public.

Vezi aici acuzatiile Ralucai Turcan

 

 

 

Comentarii Facebook