Vicepremierul Stănescu: Dacă protestatarii nu înțeleg că PSD a fost votat de 4 milioane de oameni, trebuie să-i forțăm să înțeleagă

 

​Vicepremierul Paul Stănescu a declarat că protestatarii trebuie să înțeleagă că PSD a câștigat alegerile.

 

Dacă escaladează lucrurile, trebuie să facem şi noi un miting pentru că trebuie să spunem că noi, partidul fără ALDE, am fost votaţi de aproape patru milioane de oameni. Oamenii au votat programul partidului, care a fost aprobat în Parlamentul României. Dacă nu înţeleg, trebuie să-i forţăm, cu ghilimelele de rigoare, să înţeleagă acest lucru. După aceea sunt alegeri, poate le câştigă ei, vedem! Ce rezolvă ei, dacă în fiecare seară fac miting fără autorizaţie, o mie-două mii de oameni? Până la urmă, media prezintă denaturat anumite lucruri. Adică două mii de oameni din Piaţa Victoriei îi reprezintă pe cei care votează în această ţară? Este greşit”, a spus Paul Stănescu, citat de Mediafax.

 

El a comentat și expresia folosită sâmbătă, când le-a cerut tinerilor social-democraţi să fie pregătiţi de fiecare dată ”cu arma la picior”: ”Expresia «cu arma la picior» a fost o metaforă, dar sigur că mă gândesc la astfel de lucruri atunci când în Piaţa Victoriei sunt câteva mii de oameni. Dacă ne gândim că trei-patru mii de oameni reuşesc să facă legea în această ţară este o mare greşeală, pentru că susţinerea pe care o are Partidul Social Democrat este de 3,5 milioane de oameni. Aceştia ne-au votat şi noi trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare şi tot ceea ce am promis”, a declarat Stănescu duminică, la Cezieni.  

 

El nu exclude organizarea unui alt miting al PSD.

Comentarii Facebook