Joi 13 August

Facebook Messenger vine cu o nouă funcție interesantă. Traduce automat mesajele tale


Compania Facebook a anunțat implementarea unei noi funcții pentru platforma de mesagerie instant Messenger, prin care aplicația de mobil va traduce în timp real schimburile de mesaje.

Inițial, versiunea actualizată a aplicaţiei va fi livrată utilizatorilor din Statele Unite şi Mexic, urmând ca şi alte limbi de circulaţie internaţională să fie suportate în curând.

Momentan, limitată la limbile spaniolă şi engleză, funcţia de traducere automată a conversaţiilor Facebook Messenger este disponibilă simultan pentru toţi participanţii la discuţie, fiecare primind traducerea mesajului în limba nativă. Pentru a evita apariţia de confuzii în cazul traducerilor inexacte, sunt prezentate simultan atât textul original dar şi versiunea tradusă a mesajului, lăsând utilizatorilor libertatea să apeleze la alte forme de interpretare pentru lămurirea situaţiei, scrie go4it.ro.

Totuși, pentru traduceri în alte limbi decât cele suportate de aplicaţie, utilizatorii Facebook Messenger trebuie să preia textul într-o altă aplicaţie, precum Google Translate, folosind operaţiuni copy/paste.

Comentarii Facebook