Vi se pare NORMALĂ reacţia tatălui fetei agresate la Alba Iulia de un fost pușcăriaș eliberat de jocurile PSD

 

Tatăl tinerei care a fost lovită brutal în scara unui bloc din Alba Iulia de Nicolae Drăgoi, un pușcăriaș recent eliberat din închisoare, a avut o reacție pe care majoritatea o înțeleg.

 

Când am văzut imaginile, atunci în momentul respectiv îmi venea să stau, să fii fost cu individul ăla față în față, două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi”, a spus emoționat tatăl tinerei lovite de Nicolae Drăgoi. 

 

Tatăl fetei îi acuză pe politicieni pentru cele întîmplate, politiienii PSD fiind cei care au votat legea recursului compensatoriu, în urma căreia au fost eliberate din închisoare persoane ce au comis infracțiuni grave.

 

Individul asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul... Nenorociți sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Aș fi curios să-l întrebați pe Tudorel, să-i arătați, dacă o simți el ceva când a primit lovitura fiica mea și a ajuns în starea asta. Nu se poate așa ceva, în ce țară trăiești ca să eliberezi infractorii ăștia. Ei sunt la fel de vinovați. În momentele astea îi consider mai nenorociți pe ei decât pe ăla. Pentru că asta e meseria lui, a stat numai prin pușcării”, a mai spus tatăl tinerei.

 

Pe 17 noiembrie, un infractor periculos a atacat o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia, scenele revoltătoare fiind surprinse de o cameră de supraveghere.

Comentarii Facebook