Vezi care sunt fotografiile Pulitzer! Galerie FOTO


Premiile Pulitzer pentru imagine au fost impartite intre patru ziaristi americani: Carol Guzy, Nikki Khan si Ricky Carioti de la Washington Post pentru "Breaking News Photography" si Barbara Davidson de la Los Angeles Times pentru "Feature Photography".

 

SUA Sursa: Carol Guzy/Washington Post
Imaginea "Death of Innocence" a fost realizata in Haiti dupa cutremurul din 2010 si a aparut in Washington Post. Fotografia a castigat premiul Pulitzer pentru Breaking News Photography.

SUA - "Life Amid Ruins"
Fotografia a fost realizatã de Carol Guzy în Port au Prince, imediat dupa cutremurul din ianuarie 2010, a luat premiul Pulitzer la categoria "Breaking News Photography".

SUA
Cindy Termse se arunca in ruinele scolii St. Gerard din Haiti in cautarea fratelui ei de 14 ani. Carol Guzy a castigat cu imaginile publicate dupa cutremurul din Haiti premiul Pulitzer pentru "Breaking News Photography".

SUA
Fotografia intitulata "Death" descrie haosul de pe strazile din Port au Prince, luni de zile dupa cutremurul din Haiti. Carol Guzy a luat premiul Pulitzer la categoria "Breaking News Photography".

SUA
Erica Miranda a fost impuscata de trei ori in timp ce juca baschet pe o strada din Compton, California. Fotografia a fost publicata in Los Angeles Times si i-a adus fotografei Barbara Davidson premiul Pulitzer pentru "Feature Photography".

SUA Foto : REUTERS/Brodsky Development  
Buldozerele doboara la pamant o casa impunatoare din Sands Point statul New York. In imobil ar fi locuit celebrul scriitor Scott F. Fitzgerald.

COREEA DE SUD Foto: REUTERS/Truth Leem
Un grup de fete prezinta ulimele gadgeturi Samsung Electronics, la sediul firmei din Seoul. La scurt timp, Apple Inc. a dat in judecata firma sud-coreeana pentru reproducea aproape fidela a produselor iPhone ºi iPad.

URUGUAY - Foto: REUTERS/Andres Stapff
Un "gaucho" este aruncat din sa de un cal naravas, in timpul festivalului "Criolla" care are loc in aprilie, la Montevideo.

UCRAINA - Foto: REUTERS/Konstantin Chernichkin 
Politia le pazeste pe activistele "Femen" care protesteaza la Kiev impotriva energiei nucleare.

 

Vezi si...

Premiile Pulitzer 2011: Los Angeles Times si The New York Times au castigat marile premii

Comentarii Facebook