Vezi 7 metode de a scapa de burta in 30 de zile!


Silueta ta trebuie sa fie pregatita pentru primavara care a inceout sa isi faca simtita prezenta. Daca inca nu esti in cea mai buna forma si mai pastrezi semnele unei ierni pline de rasfaturi culinare, cu putin efort totul poate fi schimbat.

Nutritionisti propun 7 metode eficiente care te scapa de grasimea de pe abdomen.

1. Nu te infometa pentru ca organismul va reactiona la infometare eliberand asa numitii hormoni ai stresului care transforma caloriile in grasime, potrivit eva.ro.

2. Schimba dieta! Pentru un abdomen frumos din alimentatia ta nu lipsesc alimente precum: nucile, afinele, otetul, fulgii de ovaz, ouale, ananasul, uleiul de masline, avocado.

3. Razi mult pentru ca atunci muschii abdominali se incordeaza, efectul fiind unul asemanator cu cel al unui exercitiu fizic.

4. Consuma multa apa. Astfel elimini toxinele si, in plus,apa nu are calorii si conservanti, dar creste senzatia de satietate.

5. Odihneste-te! Dormi 6-8 ore de somn pe noapte, recomanda nutritionistii.

6. Fa sport! Mergi mult pe jos, alearga, danseaza sau fa-ti un abonament la sala. Daca faci miscare vei avea doar de câstigat.

7. Pentru cei care nu reusesc sa slabeasca cu niciuna dintre metodele de mai sus, specialistii recomanda lipoaspiratia, in cazul persoanelor cu greutate normala dar cu depozite de grasime.

Comentarii Facebook