Veste ȘOC în showbiz-ul românesc. Un celebru om de televiziune divorțează după 10 ani de căsnicie


Un nou divorț a luat lumea showbiz-ului românesc, când celebrul prezentator TV Christian Sabbagh a anunțat că va divorța, după 10 ani de căsnicie.

Prezentatorul a precizat că se va despărți de soția sa, însă dorește să păstreze o relație de prietenie, pentru a o proteja pe fiica lor de 5 ani, Yasmina.

Am hotărât impreuna cu sotia mea ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație de prietenie. Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuța Yasmine în vârstă de 5 ani, ne dorim sa o protejam cât se poate de mult in aceasta perioada dificila. Imi doresc să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă.

In calitate de tata și de soț, vă rog să ne respectați intimitatea si decizia de a pastra discretia totala in ceea ce priveste acest subiect. Va rog să nu difuzați știri cu privire la acest subiect sensibil si, de asemenea, sa respectati decizia mea de a nu face declaraţii ulterioare cu privire la cele întâmplate.

Nu în ultimul rând, vreau să multumesc tuturor celor care mă sprijină în aceste zile cruciale pentru familia mea”, a declarat Christian Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

Comentarii Facebook