Duminica 2 Octombrie

Nea Vasile s-a pierdut în Londra și este căutat de poliție! Bătrânul s-a pierdut de fiul său

 

Un român de 63 de ani, care s-a dus la Londra de Crăciun pentru a-și vizita fiul, s-a pierdut în capitala Angliei, iar acum poliția este în alertă, informează The Independent, citat de Agerpres.

 

Vasile Belea (63 de ani) a dispărut marţi în staţia Stockwell din sudul Londrei. El urma să ajungă în centrul oraşului împreună cu fiul său, însă uşile metroului s-au închis înainte ca bărbatul să poată urca şi el.

 

Poliţia a lansat o anchetă pentru găsirea bărbatului care urma să se întoarcă în România la sfârşitul lunii ianuarie.

 

Ofiţerul care conduce ancheta a afirmat că Vasile Belea venise să îşi petreacă sărbătorile de iarnă împreună cu fiul său. Echipa de anchetă crede că bărbatul s-a urcat în trenul următor sau ar fi încercat să se întoarcă la Hackbridge, Sutton, unde locuieşte fiul său.

 

El vorbeşte foarte puţin limba engleza şi nu avea cu el medicamentele pe care le ia pentru artrita de care suferă. Bărbatul avea însă bani la el în momentul dispariţiei şi un card de călătorie Oyster. 

El avea şi un telefon mobil, însă nu şi card SIM, astfel că nu poate fi contactat.

 

Bărbatul era îmbrăcat în momentul dispariţiei cu blugi, o haină lungă neagră şi o şapcă neagră. Poliţia britanică a distribuit fotografia bărbatului şi a cerut oricărei persoane care l-a văzut să sune pentru a oferi informaţii la numele 999 sau 116 000.

 

Comentarii Facebook