Vineri 19 August

Veste BOMBĂ pentru Becali: ”În trei săptămâni va fi liber”Gigi Becali are mari motive de bucurie, acesta fiind pe picior de plecare de la penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat.

Avocații latifundiarului au depus, pe 26 februarie, o plângere la Comitetul European pentru Prevenirea Torturii şi Tratamentelor sau Pedepselor Inumane sau Degradante, de la Bruxelles, iar răspunsul ar putea fi dat chiar în cursul acestei luni.

Christian Levant, redactor şef la ziarul Ring, a declarat la România TV că are surse care l-au informat că verdictul îi va fi favorabil lui Gigi Becali, iar acesta va fi dat în câteva săptămîni.

“În cel mult trei săptămîni Gigi Becali va fi liber. Eliberarea lui va veni nu din ţară, ci din afara ţării, de la o comisie europeană. Sesizările făcute de avocaţii lui Gigi Becali sunt într-un stadiu foarte foarte avansat”, a spus Levant la RTV.

De asemenea acesta susține că informația va fi confirmată și de către avocata lui Becali.

În plângere avocații susțin că patronul stelist suferă de mai multe boli, iar acestuia nu ii este permis să se trateze, stipalul de la Poarta Albă neavând dotările necesare acestuia.

Comentarii Facebook