Un turist a fost bătut de proprietarul unei pensiuni de Revelion. Motivul: Turistul nu mai voia manele


Revelion cu scandal pentru mai mulți turiști care au dorit să serbeze trecerea dintre ani la o pensiune din stațiunea gorjeană Rânca. Proprietarul pensiunii l-a bătut pe unul dintre oaspeți pentru că acesta i-a solicitat să nu mai pună manele.

Potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Gorj, patronul pensiunii a fost amendat cu 5.000 de lei și a fost deschisă o anchetă penală asupra acestuia, după ce unul dintre turiști, Mădălin Corodescu, a depus plângere la Poliție împotriva acestuia.

Bărbatul susține că petrecerea de Reveliona a fost transformată într-o petrecere privată de către proprietarul pensiunii și doi prieteni ai acestuia, cărăra le dădea dedicații cu manele în continuu. Turiștii le-au cerut să schimbe muzica, mai ales că au plătit 7.200 de lei pentru a închiria trei camere pentru patru nopţi.

Nu ne-am dat seama că se ajunge aici pentru că noi doar am reproşat că petrecerea noastră de Revelion devine petrecerea lor privată, una cu manele. Le-am atras atenţia, după care am plecat la baie, iar când m-am întors deja îl loveau pe cumnatul meu. Apoi m-au luat şi pe mine la bătaie, am buza umflată, mă dor nişte coaste, am vânătăi nu doar pe faţă, ci şi pe corp, ce să mai, a fost un Revelion de neuitat, dar pe care nu şi-l dorea nimeni în felul acesta”, a declarat Mădălin Corodescu pentru Mediafax.

Turistul din Mangalia a precizat că va merge la medicul legist pentru a-şi scoate certificat medico-legal.

Victima l-a contactat și pe prefectul județului Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, care l-a asigurat că organele de anchetă vor face lumină în acest caz.

 

Corodescu a precizat că el şi alţi 40 de turişti din diferite oraşe cazaţi la pensiunea Ingrid din Rânca au părăsit locaţia după incidentul respectiv, mulţi dintre turişti fiind familii cu copii mici, care nu au dorit să mai rămână în pensiunea menţionată.

Cei de la pensiune nu ne-au returnat niciun ban. Au zis că au cumpărat mâncare, băutură şi că nu-i interesează dacă noi nu mai stăm. Am plătit 7.200 de lei pentru trei camere, timp de patru nopţi, sunt o groază de bani, iar serviciile de care am beneficiat sunt la pământ”, a mai bărbatul.

Comentarii Facebook