SURPRIZĂ! Doi parlamentari britanici au așteptat primul avion care a decolat din România după eliminarea restricţiilor pe piaţa muncii

 

Parlamentarii Keith Vaz și Mark Reckless au stat pe aeroportul din Luton, înconjurați de camerele de luat vederi, pentru a întâmpina primul avion care a decolat din România după eliminarea restricţiilor pe piaţa muncii.

 

Conform The Guardian, cei doi parlamentari au vrut să vadă ce proceduri au loc în prima zi în care românii şi bulgarii au acces nerestricţionat pe piaţa muncii britanice. Surpriza a fost că avionul era plin în proporţie de trei sferturi cu români care se întoarceau la muncă după vacanţa de Crăciun.

 

Da, sunt mulţi politicieni aici. Dumnezeule. Nu am venit aici pentru a vă jefui ţara. Am venit să muncesc. Iar voi aţi deschis graniţele. Am venit să muncesc. Să fac bani şi să merg acasă”, a spus un român care mergea să își ia în primire locul de muncă.

 

Vaz a spus că nu a fost martorul unei invazii de Anul Nou. ”Din discuţiile pe care le-am avut cu persoanele de aici, am constatat că multe s-au întors la muncă. Munceau deja în Marea Britanie şi s-au întors din vacanţă, aşa că nu sunt persoane care au venit pentru prima dată”, a declarat parlamentarul. ”Nu avem dovezi cu privire la persoane care să se grăbească să cumpere bilete pentru a ajunge pentru că este 1 ianuarie”, a mai spus el.

Comentarii Facebook