Vineri 27 Ianuarie

Un șofer a murit după ce a intrat în coloana oficială a premierului Ungariei. E implicată și o mașină a Consulatului de la Cluj

 

Mai multe autoturisme, între care și o mașină de la Consulatul Ungariei la Cluj, au fost implicate într-un accident de circulație la Mureș. Un șofer a intrat în coloana oficială a premierului Ungariei.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autoturisme, circulaţia rutieră pe DN13A Târgu Mureş – Sovata este oprită la kilometrul 3+400 de metri, între localităţile mureşene Călimăneşti şi Fântânele.

 

Potrivit primelor informaţii obţinute de la dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, o persoană şi-a pierdut viaţa.

 

Un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a tamponat de una din maşinile din coloana oficială a premierului ungar Viktor Orban, scrie tirgumureseanul.ro.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Purtătorul de cuvânt al premierului a subliniat pentru MTI, citat de hvg.hu, că maşina în care era premierul nu a fost implicată în accident.

 

Accidentul a avut loc în timp ce convoiul asistat de poliţia română se îndrepta spre Băile Tuşnad. În maşina implicată în accident se aflau consulul şi viceconsulul Ungariei la Miercurea Ciuc, precum şi trei angajaţi ai instituţiei premierului ungar. Patru persoane au fost transportate de ambulanţe la spital. Poliţia română continuă investigaţiile şi va detalia circumstanţele în care a avut loc accidentul”, a declarat Havasi Bertalan pentru sursa citată. 

 

Convoiul oficial din care făcea parte și mașina premierul Ungariei, Viktor Orban, se deplasa spre tabăra de vară de la Băile Tuşnad, Tusvanyos. 

 

Consulul general al Ungariei la Cluj, Magdo Janos, a declarat pentru Știri de Cluj că din coloana oficială făceau parte și mașinile Consulatului de la Cluj. ”Eu am fost informat prin telefon despre acest accident. Eu sunt deja la Băile Tușnad. Am înțeles că o mașină din coloana oficială e avariată și că ar fi persoane rănite, dar nu știu nimic concert. Aștept o informare de la poliție”, a spus Magdo Janos.

Comentarii Facebook