Un copil din Bihor a supravietuit cu o bucata de lemn infipta in cap - Imagini socante!


Un copil de noua ani din judetul Bihor i-a socat pe medici, cand a ajuns spital cu o bucata de scandura in cap, dupa ce a cazut din podul casei.

"Se juca in pod si a cazut de la aproximativ trei metri, cu capul intr-o scandura. A fost preluat initial de un echipaj al Ambulantei Stei, iar apoi de SMURD, care l-a adus la Oradea. Era in stare grava, instabil, isi pierdea cunostinta", a declarat Hadrian Borcea, seful SMURD Bihor.

Copilul a fost internat in spital miercuri si joi dimineata a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie, unde a fost operat de echipa de medici condusa de chirurgul Dumitru Mohan.

Bucata de lemn a patruns circa 7 centimetri in capul baietelului si medicii au avut misiunea de a scoate fara sa ii lezeze creierul. "A avut noroc, pe de o parte, deoarece scandura a spart craniul, insa a alunecat pe langa invelis, fara sa patrunda in creier, doar l-a lovit. Ca atare, are toate sansele sa isi revina, fara sechele. in plus, desi era plin de par si mizerii, nu s-a infectat zona", a declarat chirurgul Dumitru Mohan, citat de cancan.ro.

Copilul este supravegheat de la terminarea operatiei de tatal lui, care a povestit ca baietelul si-a revenit si nu isi aduce aminte ce s-a intamplat.

"S-a trezit si a fost foarte mirat ca e in spital, fiindca nu isi aduce aminte ca a cazut. M-a intrebat cand mergem la munte, pentru ca i-am promis ca mergem in excursie", a relatat tatal copilului.

 

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook