Miercuri 24 Aprilie

Un bărbat DIVORȚAT a oferit sfaturi despre CĂSNICIE, care au devenit VIRALE pe internet

 

Un bărbat divorțat a oferit unele sfaturi pe Facebook, despre căsnicie, iar postarea lui a devenit viarlă.

 

Proaspăt divorțatul vorbitor motivațional american Ferald Rogers a postat pe Facebook un mesaj cu sfaturi despre căsnicie pentru bărbați care a devenit repede viral pe internet, scrie Huffington Post, citat de realitatea.net.

 

În mesaj, Gerald Rogers a recunoscut că ar fi putut face multe lucruri diferit pentru a-și salva căsnicia. 

 

"În mod evident, nu sunt un expert în relații, însă divorțul recent m-a făcut să mă gândesc la lucrurile pe care le-aș fi putut face în mod diferit. După ce am pierdut femeia pe care am iubit-o, și o căsnicie de aproape 16 ani, iată trei sfaturi pe care aș fi vrut să le primesc la rândul meu", a scris bărbatul pe Facebook. 

 

Iată cele trei sfaturi ale lui Ferald Rogers:

 

1. Nu înceta să-i faci avansuri soției. Nu considera niciodată că va fi mereu lângă tine. Când ai cerut-o de soție, i-ai promis că vei fi bărbatul care îi va umple inima. Aceasta este cea mai importantă și sacră compară care ți se va da spre păstrare. TE-A ALES PE TINE. Nu uita niciodată asta și nu lenevi niciodată în dragoste. 

 

2. Protejează-ți propria inimă. Așa cum ți-ai asumat să fi gardianul inimii ei, trebuie să-ți păzești inima cu aceeași vigilență. Iubește-te pe tine, iubește lumea în care trăiești, însă amintește-ți că există un loc în inima ta unde nimeni nu trebuie să intre în afară de soția ta. Păstrează acel loc pentru ea și invit-o înăuntru. Refuză să lași pe oricine sau orice să intre acolo. 

 

3. Îndrăgostește-te de ea mereu. Te vei schimba constant. Nu mai ești aceeași persoană care erai atunci când te-ai căsătorit, iar în cinci ani de zile nu vei mai fi aceeași persoană care ești azi. Schimbările sunt inevitabile, însă voi trebuie să vă realegeți unul pe celălalt în fiecare zi. Ea nu trebuie să stea lângă tine, iar dacă n-ai grijă de inima ei, ar putea să i-o dea altcuiva. Străduiește-te întotdeauna să-i câștigi iubirea, așa ca la început, când îi făceai avansuri.

Comentarii Facebook