Un bărbat a spart geamul de la intrarea în sediul DNA. Se plângea că are o cameră implantată în ochi



Un bărbat a spart, marți, un geam de la sediul Direcției Naționale Anticorupție, după ce a ieșit de la procurorul de serviciu.

Bărbatul, Grigore Ion Cristinel, se pare nu era la prima vizită la sediul DNA. Acesta a venit în repetate rânduri în cursul verii și a depus o serie de plângeri mai puțin obișnuite.

În zilele de 13 şi 29 august 2014, numitul GRIGORE ION CRISTINEL s-a prezentat în audienţă la Compartimentul Registratură, Grefă, Arhivă şi Relaţii cu publicul, relatând aspecte care pun îndoială capacitatea de discernământ a persoanei respective („are o cameră video implantată în ochi, are introdus în braţul drept un microcip, iar asistente şi medici au încercat să-l tortureze şi asasineze în Penitenciarul Giurgiu”).

Anterior, numitul GRIGORE ION CRISTINEL depusese o sesizare având un conţinut similar. La data de 22 iulie 2014 petentului i s-a comunicat un răspuns prin care a fost înştiinţat asupra competenţei D.N.A. şi a fost invitat să formuleze plângere sau denunţ dacă are cunoştinţă de săvârşirea unor fapte de corupţie”, anunță reprezentanții DNA.

La data de 08 octombrie acesta s-a prezentat din nou la sediul D.N.A., dar, după ce a intrat la procurorul de serviciu,bărbatul a refuzat să comunice. La ieşirea din sediul instituţiei a spart geamul uşii de acces.

Procuroriii au înaintat o plângere la Poliție față de Grigore ion Cristinel, pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Comentarii Facebook