Traian Basescu: Daca vreti sa vedeti Romania nu mergeti pe sosele. Va recomand un elicopter

Presedintele Traian Basescu le-a recomandat oamenilor de afaceri din zona Golfului elicopterul ca mijloc de transport pentru vizitarea Romaniei.

 

"Un domeniu poate de interes major privind la ceea ce Romania are - munte, mare, deal, este turismul. Avem o infrastructura de turism depasita care trebuie modernizata si avem un potential pentru dezvoltarea infrastructurii de turism exceptional. Daca vreodata vreti sa vedeti cu adevarat Romania, sa nu mergeti pe sosele. Va recomand un elicopter. Trebuie sa va spun ca sunt un om care a circulat in tara, pe sosele, foarte mult, dar niciodata nu am descoperit Romania cum am descoperit-o din elicopter", a spus Traian Basescu, potrivit Mediafax, la Forumul Consiliului de Cooperare al Golfului-Romania: Oportunitati de afaceri in Europa Centrala si de Est.

 

Basescu a spus ca de cand este presedinte circula des cu elicopterul, iar imaginile sunt extraordinare. "Daca mergeti in zona centrala, veti vedea cum curge apa minerala pe marginea drumului, pentru ca nu-i valorificata", a mai spus seful statului. El crede ca Romaniei ii lipseste infrastructura de turism, rutiera si feroviara.

Comentarii Facebook