Testeaza jucarii sexuale si ia 30.000 de euro pe an!

 

O tanara britanica de 24 de ani este platita sa testeze jucarii sexuale, activitate din care incaseaza 30.000 de euro pe an.

Nat Garvey a lucreaza acasa, unde a incercat mai bine de 1000 de jucarii sexuale. Tanara considera ca asta este meseria perfecta pe care o practica de acum 2 ani, cand a inceput sa munceasca pentru o companie care comercializeaza jucarii sexuale si lenjerie intima.

 

"In loc sa fiu inconjurata de dosare si de calculatoare, am o multime de jucarii in jurul meu si tot ce trebuie sa fac e sa le folosesc. Nu sunt nimfomana, reprezint fetele normale care, ca si mine, cumpara sau folosesc jucarii sexuale. Mai mult, jucariile nu mai sunt tabu. si fetele singure si cuplurile ar trebui sa le foloseasca", a povestit Nat Garvey pentru The Sun.

Tanara britanica spune ca este invidiata de prietenii ei, ba chiar familia sa este de acord cu meseria pe care o are. Tanara britanica sustine ca nu este nimfomana si ca ceea ce face de fapt reprezinta nevoile sexuale ale femeilor normale.

"Am incercat tot felul de jucarii sexuale: unele ciudate, unele minunate - si in plus unele foarte nasoale. Am incercat si costume din latex si lenjerie. Pentru ca sunt o fata normala, cu un corp normal, pot judeca cum arata fiecare dintre ele", mai spune Nat care primeste in fiecare saptamana un nou colet cu jucarii care trebuiesc testate.

Comentarii Facebook