Tarile cu cele mai frumoase si cei mai atragatori barbati! TOP 10


Cele mai frumoase femei din lume sunt din Ucraina, iar cei mai sexy barbati in Suedia, se aratat in topul realizat de Traveler's Digest.

Cele mai frumoase ar fi ucrainiencele, potrivit jurnalistilor de la Traveler's Digest, care au colindat intreaga lume pentru a realiza topul. "Orasul Kiev este fara nicio indoiala casa celor mai frumoase femei din lume", deoarece femeile din Ucraina sunt "mai putin intimidante decat rusoaicele", dar sunt educate si inclinate spre literatura si filosofie, precizeaza realizatorii topului.

Suedia este pe locul 2 in ceea ce priveste cele mai frumoase femei. "Strazile din Stockholm sunt pline de femei superbe, care sunt pe cat de inalte, pe atat de delicioase", mai scriu jurnalistii, care le descriu ca fiind foarte prietenoase.

Topul este continuat de Statele Unite ale Americii, Argentina, Bulgaria, Rusia, Israel, Olanda, Coreea de Sud si Canada.

Top 10 cei mai atractivi barbati este deschis de Suedia, unde "barbatii au fost mult timp intelesi gresit (...) Frecvent, acestia au fost clasificati ca fiind reci, distanti din punct de vedere emotional si, in mod inexplicabil, confundati cu barbatii elvetieni", scrie Traveler's Digest. Suedezii se imbraca elegant si apreciaza lucrurile fine si rafinate.

Topul este continuat cu Statele Unite ale Americii, Olanda, Portugalia, Argentina, Australia, Spania, Germania, Italia si Israel.

Romania nu apare in acest top.

Comentarii Facebook