Super-sexy mămica lui Dan Bălan. Vezi ce bine arată la 54 de ani


Celebră în Republica Moldova, tanti Ludmila, are chip perfect întins şi un trup de zeiţă, fără pic de celulită, la 54 de ani.

În jurul imaginii sale sexy, celebra mama a artistului Dan Bălan, s-au construit zeci de controverse.

Dincolo de Prut, toţi membrii familiei Bălan sunt celebri. Tatăl lor este diplomat, mama, Ludmila, e fostă prezentatoare TV, iar sora sa, Sanda, tocmai şi-a lansat o emisiune la un post de televiziune local.

Tanti Ludmila a arătat dintotdeauna foarte, dar după ultimele apariţii din presă au stârnit mari controverse, aceasta fiind "acuzată" că ar fi beneficiat de lifting-uri faciale, potrivit presei de peste Prut.

Ludmila Bălan, n-a comentat pe fodnul acestor zvonuri, dar în schimb, a recunoscut  că îşi datorează formele perfecte orelor pe care le petrece în sala de fitness.

Controversele legate de operaţiile estetice la care a apelat mama lui Dan Bălan nu sunt, însă, singurele scandaluri din jurul femeii. La mijlocul anilor 2000, presa a scris că ar fi fost implicată într-un dosar de trafic de organe. Zvonurile au fost, însă, infirmate, iar după ce s-a închis dosarul, ea a declarat ca a fost vorba de o altă femeie cu acelaşi nume, potrivit cancan.ro.



Comentarii Facebook