Topul celor mai amuzante momente cu preşedintele SUA-VIDEO


În timp ce preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barak Obama, se pregăteşte să depună duminică, jurământul pentru cel de-al doilea mandat la Casa Alba, amerianii au avut timp să se delecteze un pic cu cele mai amuzante momente ale acestuia.

Jurnaliştii de la CNN au realizat un top al celor mai bune momente, cu replici şi fotografii care îl au în prim plan pe liderul de la Casa Albă.

În 2010, Barak Obama nu mai avea nevoie de nici o prezentare, fiind de doi ani la cîrma statului, după cum a declarat chiar el, când stema prezindeţială s-a desprins de pe pupritru, în timpul unui discurs. "E in regula. Ştiţi cu toţii cine sunt", s-a amuzat presedintele SUA, potrivit stirileprotv.ro.

Preşedintele Obama şi-a păstrat simţul umorului şi după al doilea mandat, după cum dovedit în campania de anul trecut, când a spus: "După cum aţi observat o parte dintre voi, am avut mai multă energie în cea de-a doua dezbatere. Eram foarte odihnit, după ce am dormit la prima dezbatere".

De-a lungul timpului, în cei patru ani de mandat, Barak Obama a fost surprins dansând la Casa Alba, jucându-se ascunsa în Biroul Oval sau luptându-se cu adolescenţii.


Comentarii Facebook