Stadionul Ghencea a fost vandalizat. Hotii au deschis seiful, care era gol


Mai multe birouri din stadionul Ghencea a fost vandalizate de hoti, care au taiat seiful cu flexul, dar nu au gasit decat bani marunti. Au fost distruse 16 birouri si hotii au plecat dupa ce au fortat intrarea principala din arena.

Politia a declansat o ancheta, dar hotii nu au fost prinsi. "Nu sunt afectat, de ce sa fiu afectat? Sincer sa fiu, nici nu ma intereseaza", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali, citat de NewsIn.


"Este adevarat ca sediul clubului Steaua a fost spart. In jurul orei patru dimineata, doi indivizi au patruns in cladire. Nu stim pe unde au intrat, dar au iesit fortand usile de acces ale tribunei oficiale. Au mers in casierie, au taiat un seif cu flexul, dar nu au extras nimic din el. Erau niste hartii si 50 de lei, in monezi. Apoi, au vandalizat 16 birouri, inclusiv al lui Valeriu Argaleala. Din informatiile noastre, au plecat cu mana goala. Cei doi au fost surprinsi de camerele de inregistrare. Nu purtau cagule", a declarat Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, citat de Libertatea.

Comentarii Facebook