SOV il acuza pe Sebastian Ghita: "Renuntarea la Oana Stancu si Adrian Ursu e o gafa de tinerel"


Sorin Ovidiu Vantu il acuza pe Sebastian Ghita, administratorul Realitatea TV, ca a facut o gafa de tinerel, cand i-a inlaturat pe Oana Oana Stancu si Adrian Ursu.

Potrivit adevarul.ro, SOV a declarat ca "este responsabilitatea domnului Ghita, dar, cu onestitate, renuntarea la doi jurnalisti de asemenea anvergura, cum sunt domnisoara Oana Stancu si domnul Adrian Ursu, e o gafa de tinerel, imi pare rau pentru el. A facut o greseala mare, dar e dreptul lui".

Oana Stancu acuza si ea noua conducere a postului Realitatea TV de cenzura. "Maniera in care a suspendat o emisiune din grila contine elementele clasice ale unei operatiuni de cenzura. Modul de operare arata ca i s-a pus piciorul in prag, pistolul la tampla domnului Ghita, intrucat acest om avea parghiile sa scoata emisiunea, intr-un mod civilizat (...) Domnul Ghita se defineste ca fiind un robotel care nu stie ce e bine si ce e rau. Este de vazut cine butoneaza in momentul acesta robotelul care conduce un trust de media important", a spus Oana Stancu.

In paginademedia.ro, Adrian Ursu a spus ca a ai patit asa ceva cand lucra la Adevarul. "Mi-am mai dat o data demisia de la Adevarul, cand se produsese o operatiune similara, managerul de atunci, care era si actionar majoritar, Ana-Maria Tinu, decisese inlaturarea echipei editoriale din tot ce inseamna decizie mare in legatura cu ziarul Adevarul, care era la vremea respectiva cel mai consistent ziar. Cel care s-a aflat, in acel moment, in spatele acelei operatiuni a fost identificat nominal si metaforic cu numele de Viorel Hrebenciuc. Doar ca pe vremea aceea puterea se numea PSD. Am mai trait o astfel de operatiune in care opozantii incercau sa fie eliminati rand pe rand. Astfel de reflexe exista ale puterii in diverse momente ale ei".

Emisiunea "Ora de Foc" de la Realitatea TV a fost scoasa din grila din ordinut lui Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV. Acum, realizatorii emisiunii, Adrian Ursu si Oana Stancu si-au dat demisia.

Comentarii Facebook