David Beckham si-a facut pe piept un tatuaj cu Isus si trei ingeri! - FOTO


David Beckham a postat pe contul personal de Facebook primele fotografii cu ultimul lui tatuaj. In desen apare Isus si ingerii, care il urca la cer, simbolizandu-l pe el si pe cei trei fii ai lui.

David Beckham este renumit pentru tatuajele sale, iar mai nou si sotia lui Victoria ii impartaseste pasiunea.

Ultimul tatuaj pe care si l-a facut fotbalistul de 25 de ani ar fi fost mult mai indicat sa fie desenat pe tavanul Capelei Sixtine, decat pe pieptul unei persoane, sustin cei de la Daily Mail.

 

 

In tatuaj, Isus este ridicat la cer de trei ingeri, care, potrivit fotbalistului, sunt roluri jucate de el si cei trei fii ai lui, Brooklyn, 11 ani, Romeo, 8 ani, si Cruz de 6 ani.

"Este vorba despre Isus care este carat de trei ingeri si desigur cei trei ingeri sunt copiii mei. Astfel ma gandesc ca la un moment dat baietii mei vor trebui sa aiba grija de mine si asta fac si in pictura. Inseamna foarte mult pentru mine", a spus David in postarea de la Facebook.

Tatuajul a fost creat de unul dintre cei mai in voga artisti din Los Angeles, Mark Mahoney, care pana acum i-a mai tatuat pe Johnny Depp, Brad Pitt si Angelina Jolie.

 

Comentarii Facebook