Sorin Ovidiu Vintu a vrut sa-l scoata pe Sebastian Ghita din sediul Realitatea TV cu bodyguarzii?


Sediul Realitatea TV a fost scena unor conficte violente duminica seara. Presa centrala anunta ca Sorin Ovidiu Vintu a incercat sa il scoata din sediu pe managerul Sebastian Ghita cu ajutorul bodyguarzilor.

Potrivit reportervirtual.ro, duminica in jurul pranzului, la sediul Realitatea TV s-a iscat un scandal, cand Sorin Ovidiu Vintu, patronul trustului, si-a trimis un nou reprezentant, insotit de 40 de oameni de la firme de paza, cu mandat de a-l scoate din sediu pe Sebastian Ghita, managerul Realitatea Media.

Ghita ar fi chemat si el cateva firme de bodyguarzi care ar fi blocat accesul oamenilor lui Sorin Ovidiu Vantu.

Inlocuitor al lui Sebastian Ghita in pozitia de manager al Realitatea Media ar urma sa fie Elan Schwartzenberg, anunta ImpactNews.

Scandalul ar fi fost declansat de Dragos Nedelcu, membru in Consiliul de Administratie al Realitatea Media, trimis de Vintu sa preia controlul asupra televiziunii.

Sebastian Ghita nu a cedat presiunilor, iar Nedelcu l-a sunat pe Vintu. Acesta este nemultumit ca angajatii televiziunii Realitatea TV nu mai au voie sa ii raspunda la telefoane, fiind amenintati cu concedierea.

Cu toate acestea, angajatii televiziunii sunt de partea lui Ghita, pentru ca acesta le-a platit salariile restante, scrie ImpactNews.

Politia Capitalei a confirmat ca duminica seara o persoana din sediul Realitatea TV a sunat la 112, in jurul orei 20.30, pentru a anunta un conflict intre bodyguarzi.

Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, a declarat pentru Mediafax ca in cadrul trustului Realitatea a avut loc duminica o sedinta, in care "niste probleme de business au fost clarificate". Despre scandalul iscat, Freciu a spus ca "sunt doar zvonuri" si a negat ca scopul sedintei ar fi fost schimbarea conducerii trustului. "Nu s-au schimbat administratorii, nu au fost reziliate contracte", a afirmat Sorin Freciu.

Sebastian Ghita a preluat managementul Realitatea Media in octombrie 2010.

Presa centrala sustine ca nemultumirea lui Vintu ar avea legatura cu aparitia lui Traian Basescu intr-un interviu difuzat de Realitatea TV saptamana trecuta.

Comentarii Facebook