Matei Miko, patronul Transilvania Fashion, acuzat ca a "traficat-o" pe Monica Columbeanu! - VIDEO

 Matei Miko, patronul agentiei clujene de modele Transilvania Fashion, este acuzat ca a "traficat-o" pe Monica pentru Irinel Columbeanu, care avea nevoie de un mostenitor.

Dinu Damaschin, cel care  in 2009 a anuntat ca este tatal Monicai Columbeanu si a cerut un test de paternitate, a fost la resedinta lui Irinel Columbeanu de la Izvorani pentru a-i cere acestuia sa ii lase fiica in pace, dar nu a fost primit.


"Moni a fost traficata de Matei Miko si de sotia lui! De ce? Pentru ca parintii lui Irinel voiau un mostenitor. Penal, Irinel si Matei Miko nu vor scapa. O sa ma ocup personal de aceste agentii care fac trafic de persoane", a spus Dinu Damaschin, citat de Libertatea.ro.


"Am vorbit cu Monica, e disperata. Si-a dat seama ce greseli a facut. Dar nu va ramane asa cum vrea Escobar de Izvorani", a mai spus acesta. "Dupa ce au sechestrat-o, au vandut-o si au terorizat-o, acum ma ameninta si pe mine cu moartea. Pedofililor! Rusine! si tu, Ion Columbeanu, ii dadeai somnifere fetitei mele", a mai afirmat Dinu Damaschin.



Omul de afaceri clujean, Matei Miko, cunoscut pentru legaturile sale stranse de prietenie cu Irinel Columbeanu, a spus ca "acuzatiile sunt categoric false!". Irinel Columbeanu a fost la Balul Operei Cluj,la invitatia lui Matei Miko, care a si organizat evenimentul.


Matei Miko este nasul de casatorie al sotilor Columbeanu, iar Monica a spus ca l-a cunoscut pe Irinel pe 13 iunie 2005, dupa ce ar fi fost atrasa intr-o cursa de Matei si de sotia lui, Monica Miko.

 

Potrivit libertatea.ro, Dinu Damaschin a uimit pe toata lumea in 2009, cand a anuntat ca este tatal Monicai Columbeanu si a cerut un test de paternitate.

 

VEZI AICI VIDEO!

Comentarii Facebook