Sofia Vergara, cea mai bine plătită actriţă de televiziune din SUA


Actriţa columbiană în vârstă de 40 de ani Sofia Vergara este, potrivit unui clasament publicat miercuri de revista Forbes, cea mai bine plătită actriţă de televiziune din SUA.

În ultimele 12 luni, Sofia Vergara a câştigat în ultimele 12 luni suma de 19 milioane de dolari, ceea ce i-a permis obţinerea medaliei de aur atribuită de revista americană în ediţia de acest an a mult râvnitului top, potrivit revistei Forbes, citată de realitatea.net


12 milioane de dolari au fost încasaţi prin apariţia în trei pelicule şi prin semnarea unor contracte de publicitate. În plus, ea a scos o linie vestimentară pentru compania Kmart în valoare de 7 milioane de dolari. Revista Forbes, care îi dedică prima pagină a următoarei sale ediţii, consideră că Sofia Vergara 'este regina televiziunii în prime-time'.

Locul doi este ocupat de Kim Kardashian, care a obţinut venituri de 18 milioane de dolari, iar medalia de bronz actriţei de origine mexicană Eva Longoria, cu câştiguri de 15 milioane de dolari în ultimul an.

Comentarii Facebook