Șocul unei mame, când a intrat pe internet. Ce imagini erau difuzate LIVE



O mamă a avut parte de șocul vieții sale când a intrat pe internet și a descoperit că erau difuzate imagini din propria casă

Aceasta a descoperit pe internet un live feed pe internet din camera fetei sale de doar 8 ani de zile, scrie The Independent. Este crezut ca sute de oameni au vazut feed-ul dupa ce a fost postat online de hackeri care au obtinut acces la camerele de securitate, potrivit yoda.ro.

Femeia din Texas a fost alertata ca a devenit casa ei o tinta dupa ce a primit o captura pe Facebook de la un grup din Houston. Femeia care nu a vrut sa fie cunoscuta decat dupa numele Jennifer le-a spus celor de la ABC: "Simt ca am dat gres.. Oamenii mi-au urmarit copiii in casa, in timp ce se imbracau, cand dormeau, cand se jucau".

Jennifer spune ca acele camere de securitate fusesera instalate pentru a proteja familia și este de parere ca una dintre fetele ei a intrat pe un link daunator in timp ce incerca sa se joace cu prietenii online.

Expertii de securitate i-au spus ca hackerii au gasit IP-ul familiei cu ajutorul iPad-ului fetei. Au localizat apoi sistemul computerizat si modemul care este legat la camerele din casa.

Femeia a decis sa le interzica fetelor sa mai intre pe internet.

"Nu imi mai pot asuma niciun risc. In ziua de astazi toata lumea vrea sa se joace cu oameni pe care nu ii cunosc. Mereu fiti atenti la ce fac copiii", a spus femeia.

Comentarii Facebook