Sfârşitul Lumii prevestit de Rasputin. Vezi în ce dată ar putea fi


Grigori Rasputin, supranumit şi "călugărul diavolului" a fost un apropiat şi mai apoi sfetnic în taină al ţarului Nicolae al II-lea al Rusiei în perioada primului război mondial, fapt ce i-a adus şi moartea.

În timpul vieţii, Rasputin a făcut mai multe profeţii iar unele dintre ele chiar s-au împlinit. Revoluţia bolşevică, asasinarea ţarului, dispariţia comunismului şi chiar aselenizarea au fost câteva dintre profeţiile sale.

Pentru anul 2013, celebrul călugăr, a făcut o profeţie conform căreia, pe data de 23 august, va avea loc Apocalipsa. Potrivit acesteia, un foc mare va veni din cer şi toată lumea va arde şi va dispărea, pământul devenind un loc gol, pustiit.

Grigori Rasputin a fost asasinat în noapte de 29 spre 30 decembrie 1916, de către prinţul Felix Yusupov, după ce a fost otrăvit cu ceanură, împuşcat de mai multe ori, bătut şi apoi legat într-un cearşaf şi aruncat în apă. Cu toate aceste, a doua zi când trupul i-a fost descoperit, medicul legist a declarat că murise de fapt înecat.



Comentarii Facebook